marți, 7 septembrie 2010

Justin Bieber



Justin Bieber este un cântăreț de muzică pop/R&B de origine canadiană.
Și-a început cariera profesională pe Youtube, unde a fost descoperit de Scooter Braun, care mai târziu i-a devenit manager. Braun a aranjat ca Justin să-l întâlnească pe Usher la Atlanta, Georgia, ceea ce a rezultat în semnarea unui contract cu casa de discuri Island Records. Acesta a declarat ca rappul este viata lui dar inca nu poate sa cante.
Prima parte a albumului sau 'My World a debutat pe locul 6 în U.S Billboard Hot 200 și pe locul 1 în Canadian Albums Chart.
În mai puțin de o lună de la lansare, albumul a fost certificat cu platină în Canada și în mai puțin de două luni de la lansare, a fost certificat cu platină în SUA.
Bieber este singurul artist care are toate cântecele de pe un album în topul U.S Hot 100.
În 2007, Justin a început să-și posteze propriile videoclipuri pe YouTube, cântând melodiile lui Usher, Chris Brown, Stevie Wonder, Ne-Yo, etc. Scooter Braun l-a descoperit și l-a trimis în Atlanta, Georgia unde îl cunoaște pe cântărețul R&B Usher. O săptămână mai târziu, Bieber se bucură de privilegiul de a cânta pentru Usher care este interesat de acesta și îi oferă o audiție cu Antonio L.A. Reid de la Island Records. A semnat contractul cu Island records în octombrie 2008.

Sursa:wikipedia
Sursa video:Justin Bieber

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu