duminică, 10 octombrie 2010

TRON: Moştenirea


Un fragment 3D din filmul "TRON: Moştenirea", în regia lui Joseph Kosinski, va fi proiectat în cinematografele româneşti, pe 28 octombrie, informează un comunicat remis MEDIAFAX.
Fragmentul, cu o durată de 23 de minute, va putea fi văzut în reţeaua Cinema City (Bacău, Cluj, Bucureşti - cinematografele din Cotroceni şi Sun Plaza -, Iaşi, Piteşti, Timişoara, Arad), precum şi la Holywood Multiplex din Bucureşti şi Oradea, Odeon Cluj şi Liberty Bucureşti.


Blockbusterul "TRON: Moştenirea" va avea premiera mondială şi naţională în 17 decembrie. Filmul va rula pe ecranele din România atât în varianta 3D Disney Digital, cât şi în varianta IMAX 3D.
"TRON: Moştenirea" este o aventură 3D high-tech care se desfăşoară pe fundalul unei lumi virtuale. Prin tehnologia avansată, intrigă şi efectele vizuale unice, pelicula nu poate fi asemănată cu nimic din ceea ce s-a văzut până acum pe marele ecran, potrivit comunicatului.
Sam Flynn (Garrett Hedlund), un tânăr rebel de 27 de ani, este obsedat de misterioasa dispariţie a tatălui său, Kevin Flynn (interpretat de Jeff Bridges), cunoscut odinioară drept un geniu creator de jocuri video. "TRON: Moştenirea" reprezintă o provocare pentru binecunoscutul actor Jeff Bridges deoarece interpretează în film un rol dublu: tatăl dispărut şi alter-ego-ul său, mai tânărul Clu, personajul negativ. Sam începe să investigheze un semnal ciudat provenit de la vechea sala de jocuri a tatălui său, semnal care nu poate proveni decât de la acesta din urmă. Astfel, tânărul Flynn ajunge şi el captiv în lumea virtuală în care tatăl său a stat închis timp de 20 de ani.

Sursa:mediafax.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu